Nova Xerox tehnologija pomaže u povećanju produktivnosti i održivosti

Xerox predstavlja Xerox® WorkCentre® 5800 crno-bijeli multifunkcionalan pisač (MFP) s novim Xerox ConnectKey™ softverom dizajniranim kako bi pojednostavio rad. Novi uređaji dolaze s integriranim sigurnosnim rješenjem koje je razvio McAfee pružajući IT menadžerima dodatnu kontrolu i sigurnost. Dodatnu sigurnost pruža i Cisco TrustSec tehnologija koja štiti podatke koji dolaze ili odlaze s uređaja.

Pisači su dizajnirani kako bi pospješili produktivnost, s povećanim kapacitetom papira do 8700 stranica i širokim rasponom brzine ispisivanja. WorkCentre 5845/5855 MFP pisači ispisuju i kopiraju do 45 i 55 stranica po minuti, dok WorkCentre 5865/5875/5890 MFP pisači dosežu brzinu do 90 stranica po minuti – za poduzeća s većim volumenom ispisivanja.

Ovi pisači također mogu i skenirati dokumente u boji s čak 200 slika po minuti. Uređaji imaju ekran na dodir u boji koji omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup svim važnim funkcijama.

Dodatno, WorkCentre 5800 serija dolazi s još učinkovitijim tonerom koji osigurava vrhunsku kvalitetu slika, traje duže i lako se mijenja – smanjujući vrijeme održavanja i prekide rada. Nekoliko ekološki osjetljivih karakteristika uključuju i ENERGY STAR® specifikaciju, opciju za čuvanje energije koja štedi struju, kao i Xerox’s Earth Smart postavku koja korisnicima pomaže odabrati ekološki osviještenu opciju ispisa. (PS/LP)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox