Novi broj časopisa Udruga.hr (lipanj)

Više od 3000 udruga pretplatilo se na časopis Udruga.hr, hvala na povjerenju!

Novi broj poslovnog časopisa Udruga.hr je u tisku, a kod pretplatnika će biti kroz desetak dana. Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Informatičar po zvanju, a "zeleni" aktivist po zanimanju, mogi bismo reći. Iako se bavi informatikom i turizmom kako bi zaradio za život, Vjerana Piršića javnost najbolje poznaje kao predsjednika udruge Eko Kvarner i jednu od najistaknutijih osoba kad je u pitanju zaštita hrvatske obale od devastacije i zagađenja. U novom broju časopisa Udruga.hr možete pročitajte opširan intervju.

Teme naših stalnih kolumnista Vitomire Lončar i Zorislava Antuna Petrovića u ovome broju su -  "Planiranje u organizacijama civilnog društva" , te  "Udruge se moraju baviti i politikom".

Tema broja je "Novi pravilnik o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu".

Donosimo i reportažu s savjetovanja udruga iz Osijeka i Zagreba na kojem smo okupili oko 400 predsjednika/ica udruga iz cijele RH, te najavljujemo novu knjigu u našem izdanju, posvećenu oporezivanju sportskih udruga i sportaša.

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:

- Brendiranje udruge u pet  koraka

- Dobili ste mail

- Određene novine novog Zakona o udrugama

- Korištenje godišnjeg odmora u udrugama za 2015. godinu


O časopisu Udruga.hr

Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn.

U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga.

Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr.

U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine. PS/S.P.

 

Cjelokupan sadržaj možete pogledati ovdje:


 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox