Novi broj Poslovnog savjetnika za prosinac 2017!

U izdanju naše medijske grupe novi broj časopisa Poslovni savjetnik za prosinac 2017 na naslovnici predstavlja doc.dr.sc. Zorana Veira, člana kirurškog tima Zavoda za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju KBC-a Zagreb, te vlasnika privatne poliklinike.


U novom broju u intervjuu s naslovnice predstavljamo doc.dr.sc. Zorana Veira, uglednog kirurga koji iza sebe ima bogato iskustvo u estetskoj kirurgiji.

Tema broja posvećena je naplati potraživanja gdje se zamjećuje blagi pad urednog plaćanja, a plasira Hrvatsku po disciplini plaćanja u prosjeku istočnoeuropskih zemalja!
Sve što trebate znati o Google AdWordsu, o obvezi poslodavca kod neisplate plaće radnicima, o isplati božićnice i prigodnih darova u 2017...

Donosimo i reportažu s održane konferencije Superprodavač, te predstavljamo laureate nagrade B2B Superprodavač za 2017. godinu.

Stručnjaci Poslovnog savjetnika i u ovom broju odgovorili su na pregršt vaših stručnih upita - upravljanje rezultatima zaposlenika situacijskim modelom vođenja, sklapanje ugovora o ustupanju radnika, dospijeće plaće i važnost obračuna plaće, učinkovito rješavanje spora kod kupnje putem interneta, te brojne druge teme o kojima smo pisali u jubilarnom 150. broju Poslovnog savjetnika!

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox