Novosti u prodaji GRAWE Hrvatska d.d.

Sredinom ožujka timu GRAWE Hrvatska d.d. priključio se Sead Balići preuzevši brigu za područje zastupničke prodaje u regiji Slavonija. Bit će odgovoran za više od 50 savjetnika u prodaji osiguranja koji djeluju na području Osijeka i istočnog dijela Slavonije. GRAWE u  Slavoniji zapošljava više od 120 djelatnika.

 

Balići je karijeru započeo u prodaji, a posljednjih osam godina radi na poslovima vođenja prodajnih timova. Diplomirao je 1992. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Od tada je radio na više pozicija vezanih za razvijanje cjelokupne ponude i pojedinih brendova renomiranih svjetskih korporacija u području robe široke potrošnje te na vođenju prodaje i distribucije u tvrtkama kao što su MAGMA, AWT International i one2play. U GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s pozicije „country managera“ za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju u one2play.

GRAWE Hrvatska d.d., prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine. GRAWE Hrvatska d.d. svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i preko 180 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku, ovisno o njegovim potrebama i željama. U skladu s takvim pristupom tržištu društvo GRAWE Hrvatska d.d. je izgradilo jaku prodajnu mrežu koja svojim profesionalnim pristupom stoji na usluzi zahtjevima korisnika. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox