Ostvarena uspješna suradnja INA d.d. i DPD Croatia

DPD i INA ostvarili su uspješnu suradnju zahvaljujući kojoj je na svim Ininim maloprodajnimmjestima uvedena inovativna usluga preuzimanjapaketa dostavljenih putem DPD-a. Na taj način INA je proširila paletu usluga koje nudiu svojoj maloprodajnoj mreži, a DPD je povećao broj Pickup lokacija na preko 400.

U 2016. godini DPD u Hrvatskoj ostvario je rast od čak 125% u broju paketa dostavljenih privatnim osobama te je prepoznao potrebu za udovoljavanjem sve većih zahtjeva krajnjih kupaca. Upravo zato, uz dostavu paketa na kućni prag, DPD je u suradnji s Inom proširio mogućnosti dostave paketa ponudivši mogućnost odabira odredišta i preuzimanja paketa na jednoj od više od 400 Pickup lokacija. Na taj način su DPD i INA kontrolu nad dostavom paketa stavili u ruke primatelja koji vole samostalno odlučivati i odabrati idealno odredište za preuzimanje svojih paketa. Mogućnost preuzimanja paketa na Pickup lokacijama idealna je i praktična usluga za sve web trgovce kojima je cilj optimizirati dostavu i povećati uspješnost preuzimanja paketa. „Živimo u vremenu kada je tempo života ubrzan, a svaki slobodni trenutak od neizmjerne važnosti stoga primatelji paketa trebaju jednostavne usluge koje im olakšavaju život. “ ističe direktor DPD Croatia Igor Jakovljević.

Prije same dostave primatelj paketa zaprima SMS/e-mail obavijest s datumom dostave i linkom na portal Follow My Parcel (FMP) putem kojeg, između ostalih mogućnosti, može odabrati redirekciju paketa na jedno od Ininih maloprodajnih mjesta.  Klikom na link u poruci primatelj paketa odabire najbližu lokaciju i na njemu je da unutar 7 kalendarskih dana preuzme paket u vrijeme koje mu najviše odgovara.

Zadovoljan kupac je ono čemu težimo, a uz brz i dinamičan tempo života svi želimo obaviti što više toga na jednom mjestu. Upravo zato INA svojim kupcima nudi ne samo visokokvalitetno gorivo, već kontinuirano širi ponudu robe široke potrošnje i dodatnih usluga u skladu s najmodernijim standardima u maloprodajnoj industriji. INA upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj u sklopu koje svakodnevno uslužimo 200 tisuća kupaca, a uvođenjem usluge DPD-a u našu ponudu svojim kupcima smo omogućili da pakete preuzimaju gdje god i kad god im to najviše odgovara.“, objašnjava Borko Buturac, direktor Sektora negoriva i marketinga maloprodaje Ine.“ objašnjava Borko Buturac, direktor Sektora negoriva i marketinga maloprodaje Ine.

Ovim partnerstvom osnažena je logistička mreža DPD-a i osigurana bolja povezanost svih dijelova zemlje. Danas je DPD paket moguće preuzeti paket na 387 Ininih maloprodajnih mjesta ili u jednoj od 20 Eurom prodavaonica diljem Hrvatske.

Popis svih Pickup lokacija na kojima je moguće preuzeti paket dostupan je na:

https://www.dpd.com/hr/home/e_commerce_usluge/pickup 

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox