Otvoren novi Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu

U Hrvatskom Leskovcu službeno je otvoren novi suvremeni Bosch Diesel Centar (BDC) koji je opremljen sa najmodernijom Bosch tehnologijom ispitivanja. Vrijednost ove investicije Auto Hrvatske PSC iznosi više od pola milijuna eura Bosch dijagnostičke opreme. Otvorenje je upriličila i Mirsada Kudrić, direktorica tvrtke Robert Bosch Hrvatska. Složenost sustava ubrizgavanja diesel goriva je visoko specijaliziran posao, upravo zbog toga je temeljna značajka BDC-a pronalaženje i otklanjanje kvarova na specijalnim test stolovima (Bosch EPS) koje posjeduje Bosch Diesel Centar Hrvatski Leskovac. „Obrazovanje Diesel specijalista i njihova opremljenost u skladu s novim modernim tehnologijama dio je naše je primarne zadaće koju svakodnevno provodimo da bismo imali zadovoljne kupce i vozače„ - rekla je Mirsada Kudrić, direktorica Boscha i službena kuma Bosch Diesel Centra u Hrvatskom Leskovcu.

Objekt u Hrvatskom Leskovcu opremljen je najmodernijom Bosch ispitnom opremom, uređajima i alatima za visokotlačne pumpe, brizgaljke i injektore. Usluge Bosch Diesel Centra uključivat će dijagnostiku, testiranje i specijalne alate za softvere, popravak dizel komponenti suvremenih dizelskih sustava, sukladno uputama i specifikacijama proizvođača.

Dodatno u Bosch Diesel Centru postoji i čista soba (clean room) u kojoj se nalazi oprema za popravak i podešavanje injektora u mikrotolerancijama. Centar jamči i širok asortiman zalihe rezervnih dijelova na vlastitom skladištu, uz jamstvo na dijelove i ugradnju.

Djelatnici BDC-a kontinuirano prolaze edukacije i treninge na sofisticiranoj opremi te softverima za održavanje i popravak vozila od strane Bosch specijalista, na taj način nadograđuju svoje bogato dosadašnje iskustvo kako bi u potpunosti spremno prihvatili svako osobno i gospodarsko vozilo koje dođe u novi Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu.

Servis je opremljen najmodernijom Bosch tehnologijom ispitivanja

Bosch Diesel Centar je investicija Auto Hrvatske PSC

Bosch Diesel Centar Hrvatski Leskovac je dio razgranate mreže diljem svijeta s više od 400 BDC centara u svijetu

www.bosch.hr(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox