Poslovni savjetnik Akademija: Sprječavanje pranja novca

Polaznicima se izdaje potvrda o redovitom stručnom osposobljavanju

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik i časopisa Računovodstvo i porezi u praksi najavljujemo još jedan seminar koji će se održati 27.2.2013. u zagrebačkom hotelu Antunović s početkom u 9.30 sati. Tema je posvećena sprječavanju pranja novca.

Seminar obuhvaća upoznavanje s zakonodavnim okvirom sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, sektorske Smjernice Ministarstva financija za revizorska društva, samostalne revizore, fizičke i pravne osobe koje pružaju računovodstvene usluge i usluge poreznog savjetovanja, za odvjetnike i javne bilježnike itd.

Seminar je namijenjen računovodstvenim servisima, revizorskim društvima, poreznim savjetnicima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, zaposlenima u bankama, kreditnim institucijama i društvima za osiguranje, mjenjačima, mirovinskim i leasing društvima, priređivačima igara na sreću i drugim obveznicima iz čl. 4. Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Cjeloviti program ovog jednodnevnog seminara možete vidjeti OVDJE.

Predavač je vrhunski stručnjak diplomiran pravnik Božo Prelević, urednik portala Propisi.hr

Skriptu sa seminara možete preuzeti poslije seminara na portalu www.racunovodsvo-porezi.hr temeljem pristupne šifre koja se nalazi na računu za kupljenu kotizaciju.

Cijena seminara je 394,40 kn + PDV.

Prijaviti se možete na broju telefona 01/49 21 737.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox