Poziv na nominacije za nagradu B2B Superprodavač 2016.

Nikada kao do sad nije bilo važno zadržati postojeće klijente i produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako privući i nove klijente koji će vas prepoznati kao kvalitetno rješenje.


S druge strane prodaja je vještina, prodaja nije nešto s čime se morate roditi, niti je super prodavač genetski predodređen. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim rezultatima i vještinama, te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Sudjelujte u natječaju za nagradu B2B Superprodavač godine koja će se u tri jednako vrijedne kategorije dodijeliti 18.11.2016. u sklopu već tradicionalne dvodnevne konferenciji Superprodavač 2016. Časopis Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling-tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke B2B prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove B2B proizvode i usluge, bez obzira na vrstu djelatnosti. Cilj je svega utvrditi koliko su B2B prodavači/ce ljubazni, proaktivni, stručni, vješti i snalažljivi, imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima.

Sponzori manifestacije su Coca Cola i SID-Prva kreditna zavarovalnica d.d., partner projekta je Heraklea. Organizator je časopis Poslovni savjetnik.

Nominacijski listić je u privitku, potrebno je podatke s nominacijskog listića poslati na e-mail info@poslovni-savjetnik.com

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox