POZIV NA NOMINACIJE ZA NAGRADU B2B SUPERPRODAVAČ 2019.

Petu godinu zaredom portal Poslovni savjetnik organizira dodjelu nagrade najboljim B2B prodavačima jer nikada nije bilo važnije zadržati postojeće klijente, produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako privući i nove klijente koji će vas ili vašu tvrtku prepoznati kao kvalitetno rješenje.


S druge strane prodaja je vještina, prodaja nije nešto s čime se morate roditi, niti je super prodavač genetski predodređen. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim rezultatima i vještinama, te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Sudjelujte u natječaju za nagradu B2B Superprodavač godine koja će se u tri jednako vrijedne kategorije dodijeliti 22.11.2019. u sklopu tradicionalne dvodnevne konferencije Superprodavač 2019.

Portal Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling - tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke B2B prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove B2B proizvode i usluge, bez obzira na vrstu djelatnosti.

Cilj je svega utvrditi koliko su B2B prodavači/ce ljubazni, proaktivni, stručni, vješti i snalažljivi, imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima.

Nominirati možete sebe ili kolegu/icu putem nominacijskog listića kojega je potrebno poslati na e-mail info@poslovni-savjetnik.com najkasnije do 01.09.2019.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox