Prijave za poticajni program EBRD-a za žene poduzetnice u Hrvatskoj

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je dvogodišnji program za žene poduzetnice koji je podržan donatorskim sredstvima fonda Taiwan-EBRD Business Cooperation. Program obuhvaća niz instrumenata za unapređivanje poslovanja tvrtki, a za sudjelovanje se mogu prijaviti one koje su u većinskom privatnom i hrvatskom vlasništvu, registrirane u Republici Hrvatskoj te odgovaraju definiciji mikro, malog ili srednjeg poduzeća po kriterijima Europske unije, uz uvjet da je njihova upravljačka struktura većinski ženska.

Znamo da žene poduzetnice igraju ključnu ulogu u stvaranju poslova i poticanju ekonomskog rasta. Čvrsto vjerujemo da stvaranje jednakih mogućnosti za žene u poduzetništvu nije samo pitanje rodne jednakosti, već predstavlja i ekonomski prioritet. Zbog toga se u zemljama u kojima radimo zaista trudimo kako bismo pomogli ženama poduzetnicama da uspiju i da su više uključene u poduzetništvo.

Na stranicama Zavoda za informatičku sigurnost Hrvatske pronaći ćete sve informacije o uslugama savjetovanja prilikom pripreme i prikupljanja potrebne dokumentacije i pomoć u implementiranju i praćenju vašeg poslovnog plana, dajući Vam savjete o rješavanju određenih problema kako se oni pojavljuju. (PS/LP)

Više na: zih.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox