Program edukacije i svečanosti dodjele godišnjih nagrada "NajTajnica.hr" 2015.

Dodjela godišnjih nagrada i edukacija održat će se 20.2.2015. u zagrebačkom kongresnom centru Antunović

Sedmu godinu za redom časopis Poslovni savjetnik organizira edukativnu konferenciju i dodjeljuje godišnje nagrade najboljim hrvatskim tajnicima i tajnicama!

Program konferencije i svečanosti dodjele godišnjih nagrada možete vidjeti na linku:

http://www.poslovnisavjetnik.com/akademija/7.%20Nacionalna%20konferencij...

Voditelj cjelodnevnog edukativng programa bit će poznati promotor zdravog načina života i fitness trener Mario Valentić, a dm-drogerie markt i Lidl je svakom sudioniku konferencije pripremio vrijedan poklon paket.

Danas je posao tajnice/ika nešto posve drugo od uvriježene predodžbe da joj/mu je jedina zadaća kuhanje kave i javljanje na telefon. Moderna je tajnica/ik osoba koja mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine.

Tajnica/ik je desna ruka direktora/ice i stoga se često kaže da iza svake uspješne tvrtke stoji još uspješnija tajnica/ik. To je osoba koja komunicira sa svima unutar tvrtke, spona je s ljudima izvan tvrtke i svojem direktoru/ici olakšava posao preuzimajući na sebe organizacijske zadatke i brigu za funkcioniranje poduzeća. U državnim institucijama uloga tajnice/ika je još značajnija, tajnici su visoko pozicionirane osobe od velikog značaja za rad državne uprave.

 

Kako ćemo izabrati laureate nagrade NajTajnica.hr 2015.

Časopis Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea d.o.o. provest će mystery calling - tajni će kupci zvati i posjećivati tvrtke i državne institucije, slati elektronske poruke TAJNICIMA te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje.

Cilj je svega utvrditi koliko su TAJNICI ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima. Na temelju provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti nagrada NAJTAJNICA.HR za 2015. godinu koja/i će biti proglašen/a na 7. Nacionalnoj konferenciji poslovnih tajnica/ika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika u 20.2.2015. u Zagrebu, kongresni centar Antunović.

Program konferencije i dodjele nagrada možete vidjeti na linku:

http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/7.%20Nacionalna%20konferenci...

Zahvaljujemo sponzorima dm-drogerie markt, Narodne novine, Nuxe, cvjećarnici Letizia,  zlatarni Lapidarium, tvrtki Gizmo, putničkoj agenciji Globtour, Office Fit by Mario Valentić.

Nagrade će se dodijeliti u tri jednakovrijedne kategorije - NAJTAJNICA. HR za male i srednje tvrtke, velike tvrtke i javne institucije. Na natjecanje se možete prijaviti ovim anketnim listićem najkasnije do 31. prosinca 2014. godine. ili jednostavno pošaljite svoje podatke na info@poslovni-savjetnik.com


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox