Prvi puta u Hrvatskoj, nagrada „B2B Superprodavač“ godine

 U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 26. i 27.11.2015. održat će se šesta po redu dvodnevna konferencija Superprodavač te će se na večernjoj manifestaciji dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine i prezentirati istraživanje kako smo došli do laureata. Na konferenciji i večernjoj manifestaciji se očekuje oko 250 sudionika, poslovnih ljudi iz cijele Hrvatske, a organizator je časopis Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Sudionicima ćemo omogućiti predavanja čak dvadeset i tri vrhunska hrvatska predavača-prodajnih konzultanata, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana. Nikada kao sada nije bilo toliko važno zadržati postojeće klijente i  produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako i privući nove klijente koji će nas prepoznati kao kvalitetno rješenje. S druge strane prodaja je vještina, prodaja nije nešto s čim se morate roditi niti je super prodavač genetski predodređen. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama, rezultatima te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače, te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Ove godine, po prvi puta, u sklopu večernje Superprodavač manifestacije 26.11. s početkom u 18 sati u Vertigo baru hotela Antunović,  održat će se svečanost dodjele godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine. Na večernjoj manifestaciji prezentirat će se rezultati istraživanja dobiveni s ciljem da saznamo koje su karakteristike idealnog B2B prodavača, te sam proces odabira ovogodišnjih laureata nagrade B2B Superprodavač godine.

Nagrada će se dodijeliti u tri jednako vrijedne kategorije na Superprodavač pary-u na kojeg dovodimo i poznatog DJ-a Sašu Šoštarića, uz voditeljsku palicu Maria Valentića i bogatu tombolu.“, ističe organizatorica konferencije i glavna urednica Poslovnog savjetnika, Sandra Mihelčić

Predavači na konferenciji su hrvatski konzultanti, specijalisti za područje prodaje: Željko Šundov, Velimir Srića, Danijel Bićanić, Mladen Jančić, Asja Lajtman, Toni Babić, Irena Jurjević, Saša Petar, Kamilo Antolović, Tomislav Bekec, Mario Pintar, Matej Sakoman, Romeo Jerčić, Branko Pavlović, Petar Majstrović, Sanja Gomuzak, Marija Novak Ištok, Davor Bilman, Emil Pavić, Domagoj Lipošinović, Igor Vujasinović, Mirela Španjol Marković i Barbara Ružić.

Idealan B2B prodavač prema mišljenju hrvatskih poslovnjaka izvrsno poznaje svoje proizvode/usluge, savjetodavan je i stručan, puno sluša, malo priča te je proaktivan uz OSMJEH na licu!

Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku:

http://www.poslovni-savjetnik.com/hrvatska/program-konferencije-superprodavac-2015

(PS/Z.R.) 


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox