Q proglašen najboljim poslodavcem u ICT sektoru

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.


Također, Q je proglašen i najboljim poslodavcem u ICT sektoru.

Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. MojPosao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Ove godine je u istraživanju sudjelovalo 67 tvrtki, a svoje odgovore je dalo 6.700 zaposlenika. Zahvaljujući iznimnim rezultatima, domaća IT tvrtka ponijela je i nagradu ‘Best of the best’.

U Q-u jako puno radimo na tome da naši zaposlenici budu zadovoljni, motivirani, predani i da rastu kao profesionalci i razvijaju se kao ljudi. Veseli nas što su već treću godinu zaredom zaposlenici prepoznali naš trud i dali nam najviše ocjene u istraživanju, izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Osim priznanja za najboljeg poslodavca koje dodjeljuje MojPosao, Q je nedavno osvojio nagradu u kategorijama srednjih tvrtki i internoj komunikaciji na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju. Također, nedavno se našao u vrhu popisa prestižne The Manifest ljestvice najboljih software development kompanija u regiji. Domaća tvrtka svrstana je i među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija.

Q se u posljednjih nekoliko godina iznimno širi te je postao jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT tvrtki i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru. Za Q danas radi više od 350 ljudi. Tvrtku su 2013. godine pokrenula tri prijatelja: Filip Ljubić, Dalibor Jurgec i Vedran Tolić. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a trenutno posluju na 22 svjetska tržišta, među kojima su Švicarska, Njemačka, Velika Britanija, Skandinavija, Sjedinjene Američke Države i Saudijska Arabija. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox