Sanader uživao na predstavljanju zbirke pjesmica "Uprknuće"

Bivši saborski zastupnik Jerko Rošin jučer je predstavio zbirku satiričnih pjesmica o politici i Saboru „Uprknuće“, a na predstavljanju se našla zanimljiva publika, uključujući bivšeg premijera Ivu Sanadera, piše Poslovni.hr.

Sanader je bio u pratnji odvjetnika kako bi podržao prijatelja, no nije želio komentirati nedolazak HDZ-ovih predsjedničkih kandidata. Zbirku su predstavili Pajo Kanižaj, Slaven Letica i Danko Plevnik, a stihove su čitali Dragan Despot i Anja Šovagović.

Predstavljanju knjige su između ostalog, nazočili Luka Bebić, Bianca Matković, Berislav Rončević, Mario Zubović, Vinko Mladineo i Stjepan Fiolić.

Slaven Letica rekao je kako „gledajući nasmiješena lica Jerka Rošina i Luke Bebića te bivšeg premijera“ dolazi do zaključka da su „Rošin i Bebić sretni jer im je imovina sigurna“. Podsjetimo, Bebić, Rošin i Zubović založili su svoju imovinu kako jamstvo kako bi se bivši premijer Sanader mogao braniti sa slobode.

Sanader koji je bio u pratnji odvjetnika, rekao je da je uživao u interpretaciji pjesama, no nije želio komentirati aktualne političke događaje. (jk) 

 

Izvor: www.poslovni.hr
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox