Schneider Electric proglašen HPE-ovim Momentum Edge Partnerom godine za 2020.

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom o automatizaciji, danas je objavio da je proglašen HPE-ovim Momentum Edge partnerom godine za 2020. Schneider Electric prva je tvrtka kojoj je Hewlett Packard Enterprise (HPE) odao priznanje u novoj kategoriji.


Na HPE-ovom Partner Growth Summit Virtual Experienceu, HPE je proglasio dobitnike nagrada za partnera godine za 2020. Partneri u prodajnim kanalima iz čitavog partnerskog ekosustava nagrađeni su za svoja izvanredna postignuća, predanost izvrsnosti prema klijentima, usredotočenost na rast i inoviranje, te profesionalna dostignuća.

Ponosni smo što su prepoznata naša zajednička nastojanja u povezivanju komercijalnog i industrijskog Edgea s operativnim tehnologijama na dobrobit naših kupaca,“ rekao je Chris Hanley, viši potpredsjednik odjela Commercial Operations, Global Channels and Alliances u Schneider Electricu. "Radujemo se daljnjem poboljšanju ključnog odnosa s HPE-om koji će nam omogućiti nastavak razvoja novih inovativnih rješenja kako bismo našim kupcima omogućili iskorištavanje prednosti Edgea u svom poslovanju.

Schneider Electric i HPE najavili su svoje partnerstvo 2016. godine radi izrade zajedničke arhitekture za rješenja za mikro podatkovne centre za napajanje inteligentnog Edgea. Obje su tvrtke željele iskoristiti ogroman potencijal migracije računarstva na rub mreže, ali su shvatile da nema ni ponude, ni opskrbnog lanca.

Od sklapanja partnerstva 2016. godine, tvrtke su surađivale na izradi HPE Edge centara, izvorno u veličinama 42U i 23U, a ponudu su u međuvremenu proširili s novouvedenim 6U. Ova integrirana, standardizirana i ponovljiva rješenja dizajnirana su s IT poslužiteljima, pohranom i umrežavanjem - i fizičkom infrastrukturom - kućištima ormara, UPS-om, PDU-om, nadzorom sigurnosti i okoliša. EcoStruxure IT i HPE OneView zajedno nude integrirani softver za daljinsko upravljanje automatiziranim upravljanjem radnim opterećenjem, koji premještanjem radnog opterećenja i virtualnih poslužitelja povećava otpornost i dostupnost. Pružaju i prednosti prediktivne analitike koja pomažu smanjenju broja kvarova, produžujući time vrijeme neprekinutog rada i povećavajući učinkovitost.

Ponosan sam što odajemo počast našim partnerima u prodajnim kanalima koji podižu standard poslovne izvrsnosti i pokazuju stalnu predanost zajedničkim kupcima“, rekao je Paul Hunter, viši potpredsjednik HPE-ovog Odjela Worldwide Partner Sales. „HPE je predan zamisli da svojim partnerima stavi na raspolaganje alate i rješenja koji će potaknuti inovaciju u njihovom poslovanju. Suradnjom i zajedničkim rastom možemo isporučiti rezultate koji su našim klijentima potrebni za napredak.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox