Stefan Lupino u Termama Tuhelj ocjenio najbolje fotografije Hrvatskog Zagorja

U hotelu Well**** Terme Tuhelj poznati fotografi odabrali su najbolje fotografije prvog foto natječaja „Bajka na dlanu“ za najbolju fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine s područja Krapinsko-zagorske županije.U posljednjih nekoliko godina pridaje se izrazita važnost brendiranju Zagorja kao jedinstvenog turističkog odredišta i destinacije prepoznatljivog naziva „Bajka na dlanu“ kroz različite oblike turističke ponude. Foto natječaj namijenjen je svim fotografima kreativcima koji svoj talent žele podijeliti s drugima.

Hrvatsko Zagorje mjesto je koje će svojim izgledom i sadržajem stvoriti osjećaj inspiracije, opuštenosti, zanesenosti i užitka. Natječaj se odvija u tri kruga. Po završetku prvog krupa, u hotelu Well**** Terme Tuhelj izložene su sve fotografije na temu “Bajka na dlanu” u kojem su fotografi pokazali svoju izrazitu maštovitost i kreativnost, a svečanu izložbu upriličili su i poznati fotografi Stefan Lupino dok je fotografkinja Mare Milin bila odsutna zbog bolesti. Lupino i njegov kolega Dado Škreblin svojim su stručnim fotografskim okom odabrali najbolju fotografiju po izboru žirija. Izložba se održala u prekrasnom ambijentu Infinity bara Terma Tuhelj čija se moderna arhitektura koja se stapa s prirodom izrazito dobro uklapa u cijelu priču Bajke na dlanu.

Program je dodatno upriličio nastup Tomislava Golubana čija je usna harmonika bila točka na i ovom svečanom okupljanju ljubitelja fotografija. Inspirativni govori župana Krapinsko zagorske županije Željka Kolara te zamjenika ministra turizma Želimira Kramarića dodatno su podigli važnost samog događaja, a degustacija vina lokalnog vinara Zvonka Severa te domjenak razveselili su sve okupljene. Od uvaženih gostiju na izložbi bila je i Dunja Špoljar, saborska zastupnica, Jasna Petek, zamjenica župana, Ivana Kolar, direktorica Terma Tuhelj, Goran Vrgoč, direktor marketinga Zagorskog lista koji su partneri u projektu te mnogi drugi. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox