Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kako razviti učinkovitost

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito.

Što je učinkovitost i kako je mogu razviti na osobnom i poslovnom planu? Pitanje je postavio čitatatelj iz Zagreba, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Andreja Marcetić.
Odgovor:
Ljudi koji puno rade ne moraju biti učinkoviti; oni su tek vrijedni, uporni i predani. Što je učinkovitost ili efikasnost? Učinkovitost je sposobnost, umijeće izvršenja neke zadaće uz najmanji utrošak resursa. Preduvjeti učinkovitosti su......(SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju srpanj/kolovoz 2013.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 


http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox