Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Korisnost digitalnih alata

Malo smo poduzeće koje koristi web prodaju. Zanima nas kako da unaprijedimo korištenje web alata/servisa da unaprijedimo prodaju. Što bismo trebali mjeriti i kako?


Pitanje je postavio čitaljelj V.K. iz Splita, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Nataša Rupčić
Odgovor: Za poduzeća koja svoju ponudu prodaju isključivo putem interneta korisnost mrežnih alata predstavlja temelj postizanja uspjeha. Pritom se mogu koristiti alati poput mrežnih stranica te društvenih mreža, poput Twittera, Facebooka i LinkedIna. Osim toga, mogu se koristiti i YouTube kanali kojima se može vizualno prezentirati ponuda, davati savjete, ukazivati na mogućnosti ili pak odgovarati na pitanja korisnika u video formatu. Posebnu važnost ima mrežna stranica kao ključna točka….

Cjelokupni odgovor potražite u broju studeni 2016.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik 

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com 

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.
 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox