Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Ponašanje prema kupcima

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Imam obiteljsku tvrtku koja je u kraćem periodu narasla na 4 prodajna mjesta, ali vrlo udaljena (Zagreb, Osijek, Pula i Split). Dobili smo nekoliko pritužbi na rad djelatnika, konkretnije na neljubaznost prilikom usluživanja. To nam se u glavnoj prodavaonici u Osijeku nikada nije događalo, vjerojatno iz razloga što sam ja ondje većinu vremena uz prodavače. Je li moguće standardizirati ponašanje i uslugu prema kupcima i na koji način?
Pitanje je postavio čitatelj iz Osijeka, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Sanja Gomuzak.
Odgovor:
Vrlo je čest slučaj da povećanje i širenje poslovanja utječe na smanjenje kvalitete usluge. Zapošljavanje većeg broja novih djelatnika koji još nisu u potpunosti savladali sva znanja potrebna za obavljanje posla u novoj tvrtki, čak i u većim i uhodanim sustavima, će na neko vrijeme narušiti postavljenu razinu kvalitete usluge. To može biti vrlo opasno jer ste kupce naviknuli......(PS/SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju siječanj/veljača 2015.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox