Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Sukobi među zaposlenicima istog ranga

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik, te putem telefona renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Kao voditelju odjela u istom danu požalilo mi se dvoje zaposlenika koji obavljaju poslove istog ranga kako jednostavno ne mogu imati punu učinkovitost jer je ova druga stalno maltretira. Kako riješiti problem?
Pitanje je postavio čitatelj V.P. iz Varaždina , a odgovor daje savjetnik Poslovnog savjetnika, Stipe Šola.
Odgovor
: Okruženja bez konfliktnih situacija nema. Tako je to posebice izraženo u kako smo ih popularno zvali „radnim organizacijama“. Zaposlenici se svakodnevno susreću s radnim prostorom i resursima koje im je poslodavac stavio na uporabu u cilju izvršavanja poslovnih aktivnosti za poslodavca. U tim okolnostima resursi su ograničeni, „borba za goli život“ na tržištu djelatnosti kojom se tvrtka bavi do borbe...(PS/SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju ožujak 2016.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox