Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Zapošljavanje najboljih

Manager sam poduzeća srednje veličine i u postojećim uvjetima nastojim osigurati skladan rad zaposlenika, unatoč krizi i financijskim poteškoćama. Isto tako, ne mogu si dopustiti zapošljavanje loših kandidata. Na što bih posebno trebao obratiti pozornost pri zapošljavanju kako bih bio siguran da sam dobro izabrao? Zanima čitatelja iz Rovinja a odgovor napitanje dat će stručna savjetnica časopisa Poslovni savjetnik, Nataša Rupčić.

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Odgovor: Zaposliti pravu osobu postalo je važnije nego ikada prije. Dok se na troškovima radne snage nastoji uštedjeti, također je potrebno osigurati i zadovoljavajuću razinu performansa. To je moguće jedino okupljanjem dobroga tima zaposlenika. Osim toga, manager se ne bavi izvršavanjem zadataka. Management je rad s drugima i putem drugih na realizaciji ciljeva u promjenjivoj okolini i uz ograničene resurse. Zaposlenici su zapravo ključni za vaš vlastiti uspjeh kao managera. Kako biste bili sigurni...(LP)

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik
Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox