Svijet ima priliku upoznati najuspješnije gospodarstvenike jugoistočne Europe

Nagradu za najuspješnije dobivaju osobe u oblasti biznisa, mode, elektronskih i štampanih medija, medicine, umjetnosti, industrije, politike, turizma, ugostiteljstva, obrazovanja i humanitarnog rada. 


Ciljevi su i povezivanje dobitnica i dobitnika priznanja koji svojom pozitivnom energijom, uspješnim projektima uvećavaju doprinos društvu, svako na svom polju djelovanja. Istovremeno se povezuju ljudi regija i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim suradnjama, a doprinosi se daljem profesionalnom i ličnom napretku svih prisutnih kao i onih koji su svojim angažmanom uključeni u organizaciju događaja.

Kako ističu organizatori cilj je između ostalog promovirati žene i muškarce koji postaju značajan faktor u ekonomsko-gospodarskom životu Balkana. Vrši se promocija profesija kojima se oni bave. Tu je ujedno i prilika za promociju  poduzetništva, stvaralaštva i međusobne suradnje koje je sve više.

Osvajanje nagrade pruža pravi osjećaj ponosa i osjećaj potvrde za sav naporan rad koji se ulaže u svoj posao. U svijetu se zna da je to jačanje lokalne svjesti o brendu.

Ako želite biti prijatelj ovog događaja javite se na e-mail zena.xxi.veka@gmail.com ili nas možete kontaktirati preko stranice www.najzena.in.rs /konkurs.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox