Tauno Olju novi izvršni direktor u odjelu savjetovanja u EY-u

EY je imenovao novog izvršnog direktora koji će voditi odjel savjetovanja u hrvatskom uredu EY-a s posebnim naglaskom na javni sektor.

Tauno Olju iskazao se kao jedan od vodećih stručnjaka za programiranje, planiranje i povlačenje sredstava Europske unije u Estoniji gdje je savjetovao estonsku vladu u brojnim pitanjima vezanim za provedbu EU fondova i reorganizaciju državnih institucija i poduzeća u državnom vlasništvu. Kako je Estonija bila jedna od najuspješnijih novih članica Europske unije u implementiranju EU fondova, želja mu je da svoje osobno iskustvo primijeni u Hrvatskoj.
"Biti nova država članica i krenuti sa svim EU procesima i politikama za zemlju definitivno nije jednostavan zadatak, no vidim veliku budućnost za Hrvatsku u Europskoj uniji i vjerujem da će kao punopravna članica biti vrlo uspješna“ kaže Tauno.
Osim u Estoniji, Tauno je duže od tri godine radio u Turskoj, gdje je savjetovao tursku vladu u brojnim pitanjima gospodarske politike poput uloge malih i srednjih poduzeća te restrukturiranja državnih poduzeća. (SŠ)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox