Uspješan nastup riječke tvrtke Biocrystal Technologies na sajmu „Interzum" u Kölnu

Interzum predstavlja vrlo važan „Business to business“ sajam koji okuplja vodeće kompanije u industriji namještaja, te dizajna interijera. Kao takav, ovaj sajam okuplja donositelje odluka odnosno kreatore mišljenja u navedenim industrijama, i to iz cijelog svijeta.

Kompanija Biocrystal® technologies se svojim nastupom, kao i specifičnom ponudom posebno istakla na ovogodišnjem Interzumu, susretu inovatora u industriji i onih koji kreiraju trendove za naredne dvije, ali i više godina.

Imali su priliku predstaviti jedinstvene proizvode kreirane na bazi učinkovite mješavine od 16 kristala, sa dodatkom zlata i srebra, te znanstveno ispitanog te dokazanog efekta.

Jedinstveni proizvodi - Biocrystal® Mixture i Biocrystal® Powder, te njihovi benefii i mogućnosti jednostavne implementacije u širok raspon proizvoda, ono su što je bilo predmet interesa tijekom četiri danja trajanja sajma.

Osim proizvoda tvrtke Biocrystal koji su od strane posjetitelja ocjenjeni kao „osvježenje u industriji“,  „zanimljivi i drugačiji“ te „intrigantni“, cjelokupan nastup osmišljen do najsitnijih detalja, bio je također ono što je privuklo pažnju posjetitelja, ali i drugih izlagača.

Uz brojne poslovne sastanke, kako je to i uobičajeno na susretima ovakve vrste, zanimljivi su i podaci o popisu zemalja iz kojih su dolazili zainteresirani za Biocrystal® tehnologiju, poput potencijalnih poslovnih partnera iz Sjedinjenih američkih država, Kanade, Indije, Južne Afrike, Pakistana, Tajvana, Izraela, Brazila, Malezije, Indonezije, Kine, Mexica, Perua, Ujedinjenih arapskih emirata, Rusije, Vijetnama, Egipta, te gotovo svih europskih zemalja.

Prema procjenama organizatora, 1,732 izlagača iz 60 zemalja predstavilo je svoje inovacije na ovogodišnjem Interzumu, dok je broj posjetitelja bio veći za čak 20% u odnosu na prethodni Interzum sajam, održan 2015. godine.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox