Večernji.hr počinje naplaćivati vijesti

Foto: Shutterstock

Internet je izdavače doveo u tešku situaciju. Posebno je teško dnevnim novinama koje su s prelaskom publike na portale ostale bez velikog dijela prihoda. Ali čini se da se i to polako mijenja jer večernji.hr uvodi naplatu sadržaja.

Večernji list na svojim internet stranicama počeo je nuditi tzv. premium sadržaj - ekskluzivne vijesti, reportaže, specijale, intervjue. Da bi to mogli čitati morat ćete koristiti bodove koji će se prodavati putem online web shopa na njihovim web stranicama. Kako bi motivirali čitatelje tu je i posebna promotivna akcija koja traje do 28.11.2012. American Express tako svakom registriranom čitatelju Večernjeg lista poklanja 100 bodova, piše poslovniplus.com

Premium sadržaj donosi iscrpnu analizu događaja i interpretaciju zbivanja oko nas. Premium sadržaj čitatelje vodi tamo gdje niti jedan drugi hrvatski medij nije došao. Javljanja novinara Večernjeg lista iz svih krajeva svijeta, od tamo gdje se događaju najvažniji svjetski događaji. Tu ćete vidjeti i ekskluzivne dokumente iz afera koje potresaju Hrvatsku. Premium sadržaj nećete pronaći nigdje drugdje na internetu, samo na našem portalu, poručili su iz Večernjeg lista.

Ovo je drugi pokušaj Styrije da naplati sadržaj. Prvi neuspjeli bio je s tjednikom Forum kada su čitateljima članke prodavali putem SMS poruka. Ostaje vidjeti kako će reagirati čitatelji i jesu li spremni platiti vijesti na internetu. (HT)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox