VIDEO: Pokopao si kampanju i samo rekao UPS!?!

U Americi lagano počinje izborna kampanja, a oporbeni Republikanci biraju svog predsjedničkog kandidata koji će se suprotstaviti Obami 2012. godine, piše Business.hr.

Iako se u guverneru Ricku Perryu pričalo kao o favoritu iz sjene, nakon jučerašnje debate republikanskih kandidata mogao bi se pozdraviti s izborima. Baš kad mu je dobro išlo u anketama, Perry se“ izblamirao“ tijekom debate. Naime, nije znao imenovati jednu od tri državne agencije koju planira ukinuti ako dođe na vlast, kao dio svog programa smanjenja javne administracije.

Perry je znao imena dvije agencije, no treće se nije uspio sjetiti ni iz dva pokušaja i pomoći konkurenata. Za svoju blamažu jedino je uspio reći: Ups!

Kritičari su ovo jedva dočekali i uzeli ga na zub. Perry je posebno na udaru jer želi ukinuti Agenciju za obrazovanje, a iz njegovog primjera jasno je da je Amerikancima takva agencija potrebna. Inače, Perry uz Agenciju za obrazovanje namjerava i Agenciju za trgovinu namjerava, kojih se sjetio namjerava ukinuti i Agenciju za energiju. (jk)

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.business.hr

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox