Zamijenio Radmana: Marko Slunjski predsjednik Sense Consultinga

Sense Consulting, tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje, provela je promjene u vlasništvu i nadzornim funkcijama tvrtke. Dosadašnji predsjednik i suvlasnik društva Goran Radman, prodao je suvlasnicima svoj udjel i napustio Sense Consulting. Za novog predsjednika Skupštine društva imenovan je suosnivač tvrtke Marko Slunjski.

Goran Radman je aktivno sudjelovao u razvoju Sense Consultinga od osnutka  2007. godine te je bio njezin suvlasnik od 2010. godine. Goran je značajno doprinjeo strateškom usmjeravanju i upravljanju tvrtkom, izravno je pomogao uspješnom razvoju poslovanja te izrastanju Sense Consultinga u jak međunarodni i hrvatski konzultantski brand. Financial Times je 2012. naveo Sense Consulting kao najveću tvrtku za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj.

Sense Consulting je hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu.

Specijalizirana je za financijsko-investicijsko savjetovanje, savjetovanje na području upravljanja projektima koji se financiraju iz EU i nacionalnih fondova, jačanje poslovne konkurentnosti te savjetovanje u reformama javnog sektora. Misija Sense Consultinga je uspješno povezati privatni i javni sektor i pomoći im povećati učinkovitost poslovanja. (ps/jk)

 

 

Foto: Marko Slunjski

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox