Zašto je kupcima u Hrvatskoj danas „Customer Care“ toliko bitan?

Istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS u Hrvatskoj iz lipnja ove godine pokazuje da je kupcima u našoj zemlji trenutno prilikom shoppinga iznimno bitan odnos s kupcima, odnosno sve ono što se može svrstati u korisničku podršku (engl. „Customer Care“).


Ljubaznost prodavača danas je među Top 5 najbitnijih stvari koje kupci u Hrvatskoj navode kao najvažnije prilikom kupovine – odmah uz vrhunsku kvalitetu, dobru cijenu, najbolji omjer cijene i kvalitete kao i čistoću prodajnog prostora.
Zanimljivo je danas da su ove gore navede stvari kupcima u Hrvatskoj još uvijek ispred brige o mogućoj zarazi virusom nove Corone tijekom kupnje.
Dodatno, kada se u odgovorima ispitanih potrošača zbroje svi odgovori vezani uz "odnos s kupcima" (Ljubaznost prodavača + uslužnost prodavača + stručnost prodavača + servisna podrška) ispada da je zapravo sve ono što se podrazumijeva pod vrhunski „Customer Care“ danas kupcima u Hrvatskoj, u ovoj Covid-19 krizi, još i najbitnija stvar prilikom kupnje – bitnija čak i od dobre cijene i vrhunske kvalitete.
Očito, danas u ovoj Covid-19 pandemiji, potrošači u Hrvatskoj izrazito cijene ljubaznost i pažnju te su tu ljubaznost i pažnju spremni unatoč krizi (još uvijek) i dodatno platiti.
Koliko je vaša kompanija danas dobra u „Customer Care“ - posebice u ljubaznosti prema kupcima u ovo pandemijsko Covid-19 vrijeme?
Pridružite se (ukoliko zadovoljavate sve parametre certifikacije) Customers' Friend programu. Ponudite vašim kupcima vrhunski Customer Care u Hrvatskoj i promovirajte pomoću zlatne Customers' Friend medalje vašu posvećenost izvrsnosti u odnosu s kupcima. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox