Zdravstveno usmjereno vježbanje u sportsko-dijagnostičom centru Poliklinike Ribnjak

Po izboru pacijenata 6 godina za redom nositelj titule Naj Doktor

Edukacija, prevencija ozljeda organa sustava za pokretanje, vrhunska dijagnostika, liječenje specijalističkim te biološkim metodama, cjelovito i sveobuhvatno praćenje pacijenta i individualni napredak u njegovom zdravstvenom statusu, imperativ su moderne zdravstvene skrbi.


Predstavljamo vam jedinstvenu uslugu na ovim prostorima!

U SKLADU SA SVIM EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA, pravilna i dozirana fizička aktivnost u zdravstvenoj ustanovi, pod nadzorom specijalističkog liječničkog tima, sada je realnost.

ZDRAV DUH U ZDRAVOM TIJELU - MENS SANA IN CORPORE SANO

Ovaj dobro poznati slogan u potpunosti oslikava sve ono što naša ustanova nastoji pružiti kroz svoju uslugu.

Multidisciplinarni tim stručnjaka Poliklinike Ribnjak na različitim područjima medicine, kineziologije i zdravstveno usmjerene skrbi, garancija su najbolje moguće kvalitete za naše klijente.

Naši eminentni stručnjaci na polju ortopedije, kineziologije, fitnessa, nutricionizma i sportske medicine pružaju Vam kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Naglasak stavljamo na sve dobne skupine sportaša, djecu i odrasle, profesionalne i rekreativne sportašice i sportaše, individualce ili klubove. U našem sportsko - dijagnostičkom centru pažljivo su osmišljeni paketi usluga, među kojima se osobito ističu:

Na temelju rezultata dobivenih navedenim metodama procjene, izrađuje se sportsko-medicinska evaluacija sportaša.

Specijalistički pregled ortopeda sa ultrazvukom, polazna je osnova za procjenu stanja zglobova i mišićno- ligamentarnog sustava svakog  sportaša, prije određivanja samog kondicijskog statusa.

Sportsko - dijagnostički centar Poliklinike Ribnjak omogućuje vam kompletnu uslugu za sportaše u vidu poboljšanja razine zdravlja i sportske izvedbe.

U suradnji s eminentnim stručnjacima na polju kineziologije, nutricionizma i fitnessa, nudimo Vam mogućnost stvaranja plana i programa treninga i prehrane koji je individualiziran upravo za Vas i Vaše sportsko - antropometrijske karakteristike.

U našoj ustanovi možete obaviti i kompletnu kognitivno-motoričku analizu tijela, s ciljem što kvalitetnijeg rada i postizanja optimalnih rezultata mišićno-koštanog sustava.

Nudimo Vam i mogućnost rada u našem prostoru za zdravstveno usmjerenu tjelovježbu i rehabilitaciju, gdje Vam na raspolaganju stoje naši treneri koji će Vam do detalja objasniti i demonstrirati izvođenje istih.

Poliklinika Ribnjak podržava kvalitetne programe usmjerene ka očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti, osobito u najmlađih kategorija sportaša.

Naš sportsko-dijagnostički centar omogućuje Vam slijedeće usluge:

 

Kod nas možete ostvariti:

  • objektivnu procjenu kompetencije profesionalnih i rekreativnih sportaša za sudjelovanje u sportskoj aktivnosti.
  • uvid u vlastito fizičko stanje uz pomoć superiornih dijagnostičkih metoda.
  • što brži povratak sportskoj aktivnosti, a sve to uz kontinuiranu i temeljitu brigu o zdravlju.

 

Uvjerite se u iznimnu kvalitetu naše usluge i obratite nam se s povjerenjem.

Vaša Poliklinika Ribnjak

www.poliklinikaribnjak.hr

+385 1 5510 832

info@poliklinikaribnjak.hr

(PR članak/ZR)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox