Milan Grković: MUI sastanci su disruptivna tehnologija upravljanja sastancima

MUI sastanci su disruptivni model upravljanja sastancima koji omogućava značajno kontinuirano i sustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti u bilo kojem obliku zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).


MUI sastanci su nova paradigma kako kontinuirano i sustavno činiti sastanke učinkovitijima, kraćima i rjeđima na optimalan način i koji je dostupan svakom prosječnom pojedincu.

Što znači disruptivno?
"Posljednjih godina svjedočimo sve bržim promjenama na globalnom tržištu. Pri tome vodeću ulogu imaju disruptivni poslovni modeli. Disruptivnim tehnologijama smatraju se one koje mijenjaju uvriježene poslovne procese, pa i cijele industrije, uvodeći potpuno nov model poslovanja temeljen na tehnologiji."

Sadržaj je preuzet iz članka "Što su to disruptivna inovacija i tehnologija te tko su vodeći igrači u ovoj igri" autora "GoDigital" koji je objavljen na linku: https://godigital.hrvatskitelekom.hr/sto-su-to-disruptivna-inovacija-i-t...

Upravljanje MUI sastancima se provodi na univerzalan način bez obzira na područje djelovanja, korisnike (pojedinci i zajedništva), način, vrijeme, trenutačno stanje i željene ciljeve.

Prilika koja se ne propušta
Pojedinci i zajedništva koja prihvate MUI sastanke kao svoj model upravljanja sastancima napravit će zapanjujući iskorak u povećanju učinkovitosti i produktivnosti.
Radit će manje, a uz veće rezultate.
Nije li to još jedna situacija "Pričam ti priču"?
Lako i brzo ćete utvrditi kako su MUI sastanci do kraja praktična rješenja i najmanje su motivacijski pristup ili sadržaji za samopomoć.

MUI sastanci su prikazani u knjizi "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" autora Milana Grkovića koja je u cijelosti dostupna za besplatno preuzimanje s Interneta na linku www.mui-sastanci.portalalfa.com/knjiga.
Cjelovit sadržaj knjige je prožet s praktičnim rješenjima u svim fazama sastanka s jednim ciljem: Isključiti svaku improvizaciju iz djelovanja kao bi željene ciljeve postizali na optimalan način.

Ono što je ključno za primjenu MUI sastanaka:
- svi rade na isti način,
- nema nikakvih preduvjeta da se odmah ne počne koristiti bilo koji MUI element učinkovitih sastanaka,
- odmah se postižu rezultati koji su mjerljivi,
- rezultati se postižu uz optimalni utrošak resursa,
- sve je kontrolabilno (podložno kontroli provedbe) bez ometanja.
 

Zašto su MUI sastanci disruptivno rješenje za učinkovite sastanke?
Zato jer rješavaju tri (3) najveća problema na sastancima u današnje vrijeme:
1. Osvještavaju što su sve sastanci (drastično se proširuju prilike za postignuća kroz sastanke).
2. Pokazuje kako su MUI sastanci najbolja investicija za razvoj pojedinaca i svih oblika zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).
3. Isključuju svaku improvizaciju i time brzo i značajno povećavaju učinkovitost i produktivnost.

Mali utrošak resursa = velika postignuća
Glavni pokretač učinkovitih sastanaka na MUI način je "PRINCIP NELINEARNOSTI" koji definira djelovanja koja kroz mala ulaganja resursa (prvenstveno mekih resursa) dovodi do velikih rezultata.

Ako odvojite vrijeme za primjenu sadržaja knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" korak po korak, lako ćete se uvjeriti kako su MUI sastanci vaše konačno rješenje za učinkovite sastanke.

 

MUI sastanci u potpunosti isključuju svaku improvizaciju.
Imajte na umu!
Improvizacija daje rezultate koji su uvijek manji od potencijala, potreba i želja.

Zaključak
MUI sastanci su disruptivan model upravljanja sastancima koji omogućava svakom prosječnom pojedincu skokovita postignuća u životu i poslu pomoću učinkovitih sastanaka na MUI način.
Jedini uvjet da se to dogodi je da se radi isključivo na MUI način gdje je sve definirano.
I naravno, ako nemate bolje rješenje od MUI sastanaka.

Knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" će eksplicitno pokazati činjenicu u naslovu knjige - evo konačnog rješenja za učinkovite sastanke.

- - - - -

Cjelovitu knjigu „MUI SASTANCI -KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“ bez ikakvih obaveza možete BESPLATNO preuzeti na linku www.mui-sastanci.portalalfa.com/knjiga/

 

Milan Grković
385 99 280 4210
alfa@portalalfa.com
www.portalalfa.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox