Privatna osnovna škola Epoha među najuspješnijim tvrtkama u 2022. godini u kategoriji osnovnog obrazovanja

Projekt „99 najuspješnijih“ portala Financije.hr predstavlja službenu listu tvrtki koje su ostvarile najbolje poslovne rezultate prema ukupnim prihodima u prethodnoj godini, te su prepoznate kao najbolje i najpouzdanije u svojoj grani poduzetništva u Hrvatskoj. Financije.hr, u partnerstvu s bonitetnom kućom CompanyWall od samog početka projekta koristi službene podatke prikupljene od FINA-e za obradu podataka, a ovaj sveobuhvatan pristup osigurava objektivnost i pouzdanost rangiranja.

OŠ Epoha izborila se za visoko 6. mjesto po dobiti i 7. mjesto po prometu u 2022. godini u djelatnosti osnovnog obrazovanja. Ova prestižna pozicija potvrda je posvećenosti ove privatne škole izvrsnosti, kvaliteti obrazovanja te dugogodišnjem trudu i zalaganju svojih zaposlenika uz veliku podršku roditelja i povjerenja učenika.

Iako smo mlada škola, naši su ciljevi postavljeni i misija jasna te na ostvarenju istog predano radi cijeli tim Epohe - osnivačice, stručni tim i učitelji što se u konačnici vidi u poslovnim rezultatima. Iznimno smo ponosne na ovo priznanje koje nam daje dodatni vjetar u leđa. Potvrđuje nam da gradimo ustanovu koja osigurava individualni pristup svakom djetetu, usmjerenost i na odgoj, a ne samo na obrazovanje, što jednako cijene i roditelji i djeca, izjavile su osnivačice Epohe Renata Brekalo i Lea Brezar.

Osnovna škola Epoha nastavlja s predanošću pružati visokokvalitetno obrazovanje te se raduje budućim izazovima i postignućima.

O Osnovnoj školi Epoha:

Privatna osnovna škola Epoha osnovana je 2021. godine, a smjestila se u zagrebačkom Podsusedu na adresi Sopot 2, gdje se u istoj zgradi nalazi i istoimena privatna jezična gimnazija. Škola radi prema državnom programu, ali u radu koristi waldorfsku metodologiju. Nastava se odvija u epohama od tri do četiri tjedna što omogućava djetetu da potpuno uroni u nastavni sadržaj. Epohe se izmjenjuju tijekom cijele nastavne godine. U Epohi je važno prepoznati potrebe svakog učenika i pristupiti mu na individualan način. Važnost razvojnih faza u životu jednog učenika je početna postavka za rad u nastavi, savjetovanju ili mentorstvu (osmi razred). Epoha je jedina škola koja u sklopu preventivnog programa već treću godinu zaredom provodi radionice emocionalnog odgoja utemeljene na znanstvenim spoznajama iz područja psihologije.

 

ps/dm

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox