Tko za jednu noć zarađuje koliko i Šeherezada?

Dok se na Novogodišnju noć građani vesele i slave, estrada se ne libi rada ali i zarada. Iako većina pripadnika estradnih krugova ne zna hoće li ostvariti gažu na Silvestrovo, kapitalce ne more takve brige, piše Jutarnji list. Najluđa noć za najveće zarade.

 

Krenimo redom, ovogodišnju najveću premiju trebao bi zgrnuti Goran Bregović u Moskvi, a iznos koji se procjenjuje  za jednu noć je 120 000 €, skoro kao Šeherezada. Gotovo upola manje trebao bi dobiti Tony, koji će na Novogodišnje jutro iz jednog beogradskog kluba izaći teži za 70 000 €, navodi Jutarnji list. Gastarbeiter, pa makar i na jednu noć, biti će i Gibonni. Budvanski doček Nove trebao bi ga financijski osnažiti za 50 000 €. Severina je također izvozni proizvod za jednu noć, a 30 000 € bi trebala pronaći u Crnoj Gori.

Nini je pojam Nova konstantna asocijacija na posao, nakon angažmana na Nova TV-u, sada bi na gaži za Novu u beogradskom Sava centru trebala dobiti 25 000 €. Isti iznos očekuje Prljavce u Poreču za ist posao, za isto radno vrijeme, piše Jutarnji list. Oko 23 000 € uprihodovat će Danijela Martinović, Dražen Zečić i Mladen Grdović. Čak 3 tisuće eura manje trebali bi zaraditi Colonia i Jamin Stavros, dok je Jelena Rozga procijenjena na "mršavih" 18 000 €, u što je uključena čak i repriza. Naravno, cifre nisu službeno objavljene od strane estradnjaka, već je riječ o procjenama i neslužbenim izvorima.

Ako sve radite pet do dvanaest, onda je ovo posao na kojem ćete najviše zaraditi. A možda kao i Bregović naletite na ruskog Omera. Uoči ovogodišnjeg dočeka Nove, ne održavaju se predsjednički izbori, pa neće biti i političara na trgovima, što je razlog više za doček na otvorenom.(MŠ)

 

Izvor: tiskani dnevnik Večernji list, izdanje 19. studenog 2010., broj: 16 853

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox