Tvrtka RECRO-NET u 2010. ostvarila rast prihoda od 63 posto

Jedan od vodećih hrvatskih sistem integratora, tvrtka RECRO-NET u prošloj je poslovnoj godini zabilježila izrazito dobre financijske rezultate. Dobra poslovna strategija te kvalitetan odnos sa korisnicima rezultirali su povećanjem prihoda od 63% u odnosu na 2009. godinu.

Podsjetimo , RECRO-NET je kriznu 2009. godinu završio sa prihodom od 75,1 milijuna kuna, dok je u 2010. godini prihod uvećan na izvrsnih 122,7 milijuna kuna. Tvrtka je u 2010. godini ostvarila dobit od 2,8 milijuna kuna. Takvi poslovni rezultati pozicioniraju RECRO-NET visoko na ljestvici vodećih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj.

Osim što je zabilježio izvanredne rezultate, RECRO-NET je u prošloj godini ulagao u daljnje širenje svoga poslovanja u regiji. U prvom polugodištu 2011. godine RECRO-NET je također zabilježio vrlo dobre financijske rezultate. Trenutni rezultati pokazuju porast od 21% u odnosu na prvu polovicu 2010. godine. Prvo polugodište 2011. donijelo je za RECRO-NET i povećanje broja zaposlenika te akviziciju softverske tvrtke Intenda Net. (PS/JK)

 

 

Foto: Tomislav Hrisoho, predsjednik Uprave RECRO-NETA

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox