6. Business Cafè: Uvijek je pravo vrijeme za pokretanje vlastitog posla

27/01/2012

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva te uz gostovanje ministra Marasa, medijskim pokroviteljstvom portala Imamnovac, Poslovni savjetnik i Poslovni turizam te sponzorstva Volksbanke, tiskare Drim i Croate, te tvrtki Sretan dan i Abak usluge u četvrtak 26. siječnja u 18h, u Hemingway baru na Tuškancu održan  je 6. Business Café.

Business Café projekt je poduzeća Zaokret koji je nastao iz uočene potrebe za  druženjem malih poduzetnika i onih koji to uskoro žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog poduzeća.

Tema 6. Business Cafe-a bila je “ Kako odvojiti osobni imidž od imidža vlastite tvrtke“ a gošća je bila Mirela Španjol Marković, vlasnica Cicerona, autorica jedne od najprodavanijih knjiga Moć uvjeravanja te organizatorica istoimene međunarodne konferencije.

Na početku se više od 120 malih poduzetnika obratio ministar Gordan Maras i najavio fokus nove vlade upravo na malom poduzetništvu te mjere koje se pripremaju za poticanje istog, a u nastavku je gđa Mirela Španjol Marković pričajući o imidžu naglasila i kako je u vlastitom poslu ključna strast te potakla prisutne da ne razmišljaju predugo i da ne važu previše svoje odluke već da samo krenu u akciju jer je bez obzira na vanjske okolnosti uvijek dobro vrijeme za pokretanje vlastitog posla.

Gosti prethodnih druženja bili su uspješni poduzetnici Hrvoje Prpić, Rašeljka Maras, Tomislav Bekec te Jadranka Boban Pejić, kao i bračni parovi Sandra Mihelčić i Igor Milinović, Renata i Damir Vokal te Vesna i Marin Pavletić. (PS/JK) 

 

Nadolazeća druženja planirana su na sljedeći način:

29.3. 2012. – Stres i kako se nositi s njime – prof. Boris Blažinić, Mirko Vragović

17.5.2012. – Vođenje ljudi – Tanja Pureta

5.7. 2012.Poslovni anđeli – Saša Cvetojević, Manuela Šola Oršić

 

 

 


 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox