6 najboljih tvrtki i 2 ambasadora u demonstriranju uslužne djelatnosti

01/04/2011

U dvorani Opera zagrebačkog hotela Westin jučer su proglašene najbolje tvrtke nagradnog programa Best in Customer Service Award za 2010. godinu.

Najbolje tvrtke koje su prepoznate u nagradnom programu, koji mjeri izvrsnost usluživanja su:
- AH Servis
u kategoriji automobilska industrija,
- Aon Hrvatska
u kategoriji konzalting,
- DHL International d.o.o. Hrvatska
u kategoriji poštanskih i kurirskih usluga,
- Hilton Imperial Dubrovnik
u kategoriji hotelijerstvo,
- Holcim Hrvatska
u kategoriji građevinarstvo,
- International Kindergarten "Horizons"
u kategoriji male tvrtke.

Više od stotinu poslovnjaka, menadžera i gospodarstvenika okupilo se u zagrebačkom hotelu Westin kako bi uveličali svečanu dodjelu nagrada, a koji su ujedno i uživali gledati Marijanu Perinić, šarmantnu stud up komičarku, u voditeljskoj ulozi. Prisutnima se s nekoliko riječi obratio Don Hudspetha, predsjednik i dekan Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju te ujedno i predsjednika nagradnog programa: Nagradni program Best in Customer Service Award osigurava mogućnost da se tvrtke identificiraju kao jedne od najboljih te da utvrde svoje prednosti i mogućnosti za poboljšanja u poslovanju. Vjerujem da je kvalitetna usluga važnija nego ikad prije - istaknuo je Hudspeth.

Po prvi puta proglašeni su, odnosno nagrađeni najbolji ambasadori u demonstriranju usluge. Titulu ambasadora godine (Ambassador of the Year) ponio je  Andreas Jersabeck, generalni direktor hotela Hilton Imperial u Dubrovniku, a titulu mladog ambasadora (Youth Ambassador of the Year) Đeni Paskojević, studentica treće godine na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju.

Večer u znaku humanitarstva

Žiri ovogodišnjeg nagradnog programa Best in Customer Service Award sačinjavali su ugledni stručnjaci iz akademske zajednice i prakse, sastavljeni u dva odbora: Predizborni (Sanja Gomuzak, Vedrana Likan, Andrijana Mušura) te Savjetodavni odbor (Velimir Srića, Miroslav Mandić, Tihomir Vranšević i Don Hudspeth) koji su donijeli odluku o dobitnicima nagrade.
Nagrađenim tvrtkama i njihovim predstavnicima trofeje su uručili Don Hudspeth i direktorice tvrtke Vita Komunikacije, organizator ovog događaja, Jela Begonja i Nikolina Marušić

Ovu inicijativu podržala je i pohvalila gđa Andrea Doko Jelušić, direktorica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, začetnica strategije upravljanja odnosima s korisnicima u Hrvatskoj. Osim što je čestitala svim ovogodišnjim dobitnicima, istaknula je kako vjeruje da će im ovo priznaje pomoći u daljnjem radu.

Večer je obilježila i humanitarna gesta. Naime, dio od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć Dječjem domu Zagreb, odnosno domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Dječji dom Zagreb ili Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Zagreb brine za djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox