"Da je u Badelu lako, ovdje bi danas sjedio neki kršni muškarac"

13/12/2011

Zvjezdana Blažić, predsjednica Uprave Badela 1862, nekoliko mjeseci nakon što joj Glavna skupština nije dala razrješnicu, smjenjena je s te funkcije, a ostala je i bez mjesta u Upravi, piše Business.hr.

Na Glavnoj skupštini Badela održanoj 20. kolovoza dioničari kompanije su Zvjezdani Blažić, kao i predsjedniku Nadzornog odbora Zdenku Ljevaku i bivšim članovima Nadzornog odbora Ivani Brdar i Vidoju Bulumu uskratili razrješnice.

Zvjezdana Blažić u pismu medijima nije otkrila što joj dioničari zamjeraju, no istaknula je kako je ponosna na rezultate koje je Badel postigao za vrijeme njezinog mandata.

Nakon svega, mogu reći da sam vrlo ponosna na rezultate koje je Badel postigao za vrijeme mog mandata. Ponovit ću sada što sam rekla i kada su me imenovali za Predsjednicu Uprave Badela, tvrtke u tada jako teškoj situaciji i sa blokadom računa preko 200 milijuna kuna – da je u Badelu lako, ovdje bi danas sjedio neki kršni muškarac. S punom odgovornošću preuzela sam vođenje kompanije, predano radila svoj posao i rezultati nisu izostali. Badelu je danas puno lakše i to me veseli, stoji u pismu. (jk)

 

Izvor: www.business.hr
Foto: Goran Jakus/Pixsell 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox