Dogovorite posao uz kavu... 30. lipnja

28/06/2011

Pod pokroviteljstvom Volksbanke i tiskare Drim te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika u četvrtak 30. lipnja održat će se 3. Business Cafe. Riječ je o druženjima malih poduzetnika i onih koji to uskoro žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

 

Business Café su pokrenuli poduzeće Zaokret i portal www.imamnovac.com, temeljem istraživanja tržišta koje je pokazalo da se 57% poslova u Hrvatskoj dogovora uz kavu, i vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh.

Prvi gosti su uglavnom bili više od 150 polaznika seminara "Sam svoj gazda" i "21 sitnica koju bih volio da mi je netko rekao kad sam kretao u biznis". Na prvom druženju koje je održano 29.ožujka, 2011. u Offspace-u gost je bio Hrvoje Prpić, suosnivač HGSpota koji je prisutnima prenio svoje bogato poduzetničko iskustvo i dugo odgovarao na sva postavljena pitanja. 

2. Business Cafe održan je 12. svibnja u Muzungu kafiću, a gošća je bila Rašeljka Maras Juričić, direkorica PR agencije, Meritor Media.

3. Business Cafe održava se 30.lipnja u 18 h u Offspace-u, a gost je Tomislav Bekec, koji će prisutnima otkriti sve tajne uspješne prodaje, a podijelit će i vlastito poduzetničko iskustvo.

Business Cafe održava se svaka dva mjeseca, a četvrto druženje planirano je 8. rujna u Makronova restoranu, gdje će gošća biti Jadranka Boban Pejić, dobitnica nagrade za europsku poduzetnicu godine. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox