Gordana Kovačević proglašena "Najmenadžerom regije"

08/07/2011

U Sarajevu je u organizaciji Nezavisne regionalne agencije iz Zenice, održana 24. svečana dodjela priznanja "Najmenadžer" i „Najkompanija" regije Jugoistočna i Srednja Europa. U konkurenciji 2.000 menadžera iz 40 zemalja ove godine titulu "Najmenadžera Jugoistočne i Srednje Europe" osvojila je Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

 

Pred više od 400 uzvanika, najviših predstavnika političkog i društvenog života te gospodarstva iz cijele regije nagradu joj je uručio Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BIH

Mr. sc. Gordana Kovačević je, nakon primanja najvišeg priznanja, u nadahnutom govoru, zahvaljujući na visokom priznanju, naglasila da je ponosna i radosna zbog priznanja, a posebno zbog pozitivne energije koju osjeća u društvu uspješnih poduzetnika koji i u vremenu krize ostvaruju respektabilne rezultate. Naglasila je da nagrada pripada svim zaposlenicima Ericssona Nikole Tesle, koji predano rade na ostvarivanju kompanijskih ciljeva i razvoju poslovanja, našim kupcima i partnerima na svim tržištima jer su svi oni dio naše uspješne priče. Motivirana toplim prijemom i pljeskom uzvanika tijekom govora, na kraju je rekla: Dragi prijatelji, ovo je vrijeme za lidere vizionare, koji imaju znanje, hrabrost, motivaciju i inspiraciju da iskoriste i usmjere inovativni kapacitet i komparativne prednosti zemalja u regiji te da međusobnom suradnjom i donošenjem brzih i kvalitetnih odluka osiguraju gospodarski oporavak i razvoj kao osnovni preduvjet za bolji život čovjeka i poveznicu prema umreženom društvu.

Nagrade su se dodjeljivale u kategorijama biznisa i javnog života tako da su među nagrađenima i Predsjednik RH, prof. dr. sc.Ivo Josipović za pozitivne inicijative povezivanja zemalja regije, veleposlanik Kraljevine Švedske u BiH Bosse Hedberg te Nedžad Rašidbegović, generalni direktor BH Telekoma i dr. (PS/MJ)

 

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox