Japan Tobacco International jedina duhanska kompanija u Hrvatskoj i BiH nositelj certifikata Poslodavac Partner

04/10/2012

Kompaniji Japan Tobacco International (JTI) je na prigodnoj svečanosti uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama s visokim standardima kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. U svim kategorijama JTI je ostvario visok rezultat, a u procesu certificiranja ocjenjivao se odnos sa zaposlenicima, mogućnosti njihovog usavršavanja i napredovanja te način na koji ih kompanija motivira i nagrađuje.

Certifikat Poslodavac Partner samo je dodatno priznanje kvaliteti našeg sustava upravljanja ljudskim resursima koji je ključna poluga rasta kompanije. Naš razvoj počiva na kontinuiranim investicijama u naše brandove, naše ljude i zajednice u kojima poslujemo te se svakom pojedincu pruža prilika da istakne svoje individualne kvalitete. Siguran sam kako će nam ovaj certifikat pomoći u privlačenju najkvalitetnijih pojedinaca na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu rada – naglasio je Siniša Trbojević, direktor JTI-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Nagradu JTI-u je svečano uručila voditeljica projekta Certifikat Poslodavac Partner kompanije SELECTIO Ana Vojnić Tunić koja je pritom istaknula kako je Japan Tobacco International prva i jedina duhanska kompanija u Hrvatskoj i Bosni i Hecegovini s certifikatom Poslodavac Partner.

Rezultat koji je JTI ostvario u postupku certificiranja je izvrstan, a njihova poslovna filozofija i sustav upravljanja ljudskim resursima mogu poslužiti kao primjer drugim kompanijama u regiji, dodala je Vojnić Tunić. (ps/jk)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox