Končar na konferenciji u Keniji

13/09/2018

U Kenyata centru u Nairobiju u Keniji danas održava se okupljanje predstavnika energetskog sektora Istočne Afrike – konferencija Future Energy East Africa na kojoj sudjeluje i Končar kao srebrni sponzor.


Konferenciji prisustvuje oko 1000 sudionika iz tridesetak zemalja, a na svom izložbenom prostoru Končar predstavlja proizvode i reference za energetski sektor. Tijekom dvodnevnog rada skupa predstavnici Končara sudjelovat će u panel raspravi, okruglom stolu i u programu tehničkih prezentacija, što je dosad najaktivnije sudjelovanje.

Končar je posljednjih godina bio aktivan na tržištu Istočne Afrike: revitalizirane su hidroelektrane Mulungushi i Lunsemfwa u Zambiji, hidroelektrana Kidatu u Tanzaniji, a završena je revitalizacija prve jedinice hidroelektrane Kamburu u Keniji.

Kad je riječ o pojedinačnoj elektroenergetskoj opremi, u posljednjih desetak godina isporučeni su transformatori vrijednosti oko 12 milijuna eura, a nedavno je isporučen i prvi sustav monitoringa transformatora za transformatorsku stanicu Suswa u Keniji.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox