Krizni priručnik

11/11/2010

Iako je hrvatska premijerka najavila da smo na putu da sitgnemo put izlaska iz krize, knjiga 'Krizni menadžment' autora Danka Sučevića mogla bi još dugo ostati aktualna. Autor je knjigu koncipirao kao savjete kako pripremiti i ublažiti razorne učinke poslovne krize, kako na vrijeme prepoznati prve simptome krize i spasiti kompaniju, piše tportal.hr.

Knjiga 'Krizni menadžment' u izdanju Lidera osim što istražuje uzroke i simptome poslovne krize, donosi proces i model izlaska iz nje. Faze procesa izlaska iz krize temelje se na stranim izvorima i iskustvima autora te autentičnim primjerima iz hrvatske prakse. Krizni menadžment je priručnik koji se odmah može primjenjivati u praksi. Pisan je stilom koji je lako razumljiv svim profilima menadžera: pravnicima, inženjerima, ekonomistima, specijalistima u marketingu i drugima, navodi tportal.hr.
Knjiga donosi i preventivne savjete o tome kako se pripremiti i ublažiti razorne učinke poslovne krize, kako pravovremeno prepoznati prve simptome krize i spasiti firmu.

Danko Sučević je konzultant za menadžment i poznati stručnjak za upravljanje, a na temu kriznog menadžmenta magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.(MŠ)


Naslov članka: Što učiniti kad kriza pokuca na vrata?
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox