Najava: Predavanje za sve vođe, menadžere, konzultante...

26/11/2010

Ako ste vođa u kompaniji, (su)vlasnik biznisa, menadžer, konzultant, trener, ili coach – ili osoba čiji uspjeh zavisi o poznavanju ljudske prirode i prirode poslovnih sustava i organizacija, dođite 29. studenog na predavanje „Sistemske konstelacije u poslovnom i organizacijskom kontekstu" u Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu u Zagrebu, gdje će biti izloženo iskustvo rada s jedinstvenim vrhunskim alatom te uvidi o najčešće skrivenim dinamikama poslovnih sistema.

 

Upoznajte se s pristupom koji daleko brže, cjelovitije i dinamički oslikava i stanja i kretanja, odnose i rezultate u poslu i u organizaciji i doživljava najbrži rast korištenja u svijetu.
Za poslovnu strategiju, izbor i upravljanje kadrova, uređivanje timskog rada, razvoj i uvođenje novih proizvoda, ulazak na nova tržišta, restrukturacije, preuzimanja, spajanja, brendiranje, odnose na poslu, s uposlenicima, konkurencijom, dobavljačima, kupcima, za rješavanje sukoba, poslovne dileme...

Nakon emocionalne inteligencije, učećih organizacija i sistemskog pristupa učinite idući korak... ili kako je to izjavio dr. Don Beck, autor 'Spiralne dinamike' , upoznajte metodu s najvećim potencijalom i utjecajem u dolazećim dekadama.

Za sudionike je osigurano besplatno parkiranje na parkiralištu knjižnice. (PS/MJ)

 

Foto: www.nsk.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox