Sandoz nagrađen za odlično upravljanje ljudskim resursima

12/09/2011

Tvrtka Sandoz nositelj je Certifikata Poslodavac Partner koji tvrtka SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Nositelji Certifikata Poslodavac Partner su tvrtke koje su prošle proces provjere načina edukacije i razvoja kadrova, zapošljavanja, motivacije i nagrađivanja. Sandoz je u certifikacijskom procesu ostvario više od 90% mogućih bodova, a iznadprosječni rezultati ostvareni su u područjima Strategije, Rada, motivacije i nagrađivanja te Usavršavanja i razvoja zaposlenika.

Želimo biti poslodavac izbora za sve koji svoju karijeru namjeravaju ostvariti u farmaceutskoj industriji. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda naših nastojanja da visokim standardima kvalitete nastavimo graditi vlastiti sustav upravljanja ljudskim resursima, rekao je Igor Haralović, direktor Sandoza.

Certifikat Poslodavac Partner ima za cilj prepoznavati i isticati organizacije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagirati one standarde koji unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox