Tajne uspješne prodaje na 3. Business Café-u

01/07/2011

Pod pokroviteljstvom Volksbanke i tiskare Drim te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika u četvrtak 30. lipnja u prostorijama tvrtke Offspace održan je 3. Business Café. Gost predavač bio je Tomislav Bekec, koji je prisutnima otkrio tajne uspješne prodaje, ujedno podijelivši i vlastito poduzetničko iskustvo na tri primjera.

 

Business Café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Projekt su pokrenuli poduzeće Zaokret i portal www.imamnovac.com, temeljem istraživanja tržišta koje je pokazalo da se 57% poslova u Hrvatskoj dogovora uz kavu te vlastitog iskustva koje je potvrdilo da je upravo umrežavanje jedan od ključnih čimbenika poslovnog uspjeha.

Prvi gosti Busines Café-a uglavnom su bili više od 150 polaznika seminara Sam svoj gazda i 21 sitnica koje organiziraju Zaokret i portal imamnovac.com.

Na prvom druženju koje je održano 29.ožujka, 2011. gost je bio Hrvoje Prpić, suosnivač HGSpota koji je prisutnima prenio svoje bogato poduzetničko iskustvo odgovarajući  pritom na brojna pitanja. 2. Business Café održan je 12. svibnja u Muzungu kafiću, a gošća je bila Rašeljka Maras Juričić, direkorica PR agencije, Meritor Media.

Business Café održava se svaka dva mjeseca, a 4. druženje planirano je 8. rujna u Makronova restoranu, gdje će gošća biti Jadranka Boban Pejić, dobitnica nagrade za europsku poduzetnicu godine. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox