Tvrtka Selectio pokreće svoj novi program – Selectio Leadership Akademija

19/11/2019

SELECTIO, vodeća konzultantska kuća za upravljanje ljudskim resursima, od ove godine pokreće svoj novi razvojni program SELECTIO Leadership Akademiju nastavno na više od 10 godina intenzivnog iskustva u provedbi edukacijskih programa za osobni i profesionalni razvoj leadera.


Program je namijenjen voditeljima koji nisu formalno pripremani za ulogu voditelja, kao i onima koji osjećaju da bi im takav program pomogao u osobnom razvoju. Radi se o kontinuiranom praćenju i detaljno smišljenom programu razvoja pojedinca kroz 12 modula.

Do idealnog programa za transformaciju leadershipa je došlo temeljem dugo godina iskustva pružanja usluga osobnog razvoja zaposlenika i praćenja rada leadera. Program je interaktivan, s naglaskom na iskustvene elemente, pri čemu se koriste i licencirani alati Points of You®Četiri Sobe Promjene® i Belbin® timske uloge.

Specifičnost programa je individualni pristup, sa svakim polaznikom se na početku programa vodi individualni razgovor, na početku programa se postavljaju osobni razvojni ciljevi koji se tijekom programa prate, revidiraju te svaki polaznik preuzima svoj dio odgovornosti za vlastiti razvoj.

Teme koje program obuhvaća razvijaju leadere koji će znati kako stvoriti odnos povjerenja u timu, prepoznati potencijal u različitostima i upravljati na inkluzivan način. Dajući zaposlenicima autonomiju, mogućnost utjecaja, odgovornost za ključni rezultat te mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj, leader povećava predanost i posvećenost timova poslovnim ciljevima organizacije. 

Vizija programa je raditi na prevenciji fluktuacije zaposlenika, padu motivacije i angažiranosti te na stvaranju nove generacije leadera koji će činiti ključnu razliku između dobrih i izvrsnih tvrtki.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox