Voljatel - hrvatski uspjeh na tržištu telekomunikacijskih usluga

17/05/2011

Voljatel, hrvatska telekom tvrtka primjer je profitabilnog poslovanja u području pružanja telekomunikacijskih usluga, financiran isključivo iz hrvatskog vlasničkog kapitala. U samo dvije godine poslovanja, Voljatel je uspio privući veliku pažnju poslovnih partnera i to konkurentnim prednostima poput brige prema korisnicima i spretnosti u zadovoljavanju potreba sve zahtjevnijeg i ubrzanijeg tržišta.  

 

Svoju prednost vidimo u mogućnosti da se brzo prilagodimo tržištu budući da nismo opterećeni kreditima i obvezama prema trećim osobama, što nam ostavlja prostora za investiranje u kvalitetne projekte - naglasio je Boris Levenski jedan od tri vlasnika i direktor tvrtke Voljatel.

Strateškim investicijama u kvalitetne projekte Voljatel je uspio ostvariti ono što je, u ovoj kriznoj poslovnoj godini, za mnoge operatere bilo nedostižno: ukupan prihod od 83.352.730 kuna, što je porast u odnosu na godinu ranije čak 179 posto te ostvarenu dobit prije oporezivanja od 7.857.977 kuna.

Vlasnici su preuzeli su tvrtku 2009. godine te dotadašnju ponudu usmjerenu na veleprodaju, podatkovno povezivanje za potrebe internacionalnih i domaćih operatora i voice tranzit, upotpunili paletom usluga s ciljem zadovoljenja specifičnih potreba tržišta poslovnih korisnika.

Voljatel  svakodnevno unapređuje poslovanje korisnika i nudi najsuvremeniju tehnologiju poput  hosted kontakt centra, hosted pbx i fax to mail rješenja. Jedan od najnovijih primjera koji idu u prilog ovoj tvrdnji, svakako je skorašnji ulazak u segment cloud rješenja, a u cilju da se poslovnim korisnicima maksimalno olakša korištenje tehnologija i omogući potpuni fokus na njihovo primarno poslovanje. (PS/MJ)

 

 

 


 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox