Odnosi s javnošću

Knjiga po prvi put kod nas autonomno obrađuje temu imidža u području odnosa s javnošću. Kroz 19 poglavlja autor vrlo sustavno razmatra psihosocijalizaciju, individualizaciju i dezintegraciju imidža. Uz definiranje pojma imidž i diferenciranje od pojma brend, daje  slikovite i nadasve zanimljive primjere iz povijesti slučaja (W. Shakespeaare, Amelija Earhart, Amundsen i Robert Flacon Scott i dr.). Takav pristup može zadovoljiti interes stručno-poslovne publike, kao sve one koji žele unaprijediti svoju osobnu sliku u javnosti.

Po prvi puta u Hrvatskoj u cjelovitom izdanju predstavljaju se praktični primjeri odnosa s javnošću. Čitateljima bi ova knjiga mogla biti bliska budući da se radi o situacijama i slučajevima koji su joj zbog velikog opsega medijskih objava bile poznate, a studentima će ova knjiga još bolje pomoći da razumiju praktičnu primjenu odnosa s javnošću. Ovo izdanje isključivo se može nabaviti kod izdavača, a autor najavljuje nova četiri poglavlja i službeno predstavljanje krajem godine.

Etika je postala goruće pitanje suvremenih medija. Senzacionalizam, skandali, manipulacije, govor mržnje, povreda dostojanstva čovjeka i svih mogućih ljudskih prava nanijele su novinarstvu neprocjenjive štete.

 

Pohvale Novim pravilima marketinga i PR-a

 

“Internet nije toliko stvar tehnologije koliko ljudi. David Meerman Scott u svojim izuzetnim Novim pravilima marketinga i PR-a ide znatno dalje od tehnologije i istražuje mogućnosti interneta u odnosu na ljude. On utvrđuje niz pravila koja pokazuju kako ostvariti te mogućnosti uz maksimalnu učinkovitost, i to kroz primjere iz stvarnog života i na zanimljiv način.”
—Jay Conrad Levinson, Otac gerilskog marketinga i pisac serije knjiga Gerilski marketing

 

Sve što biste trebali znato o osnovama odnosa s javnošću

 

Prvi hrvatski priručnik o odnosima s javnošću iz pera osnivača glavne Hrvatske udruge za odnose s javnošću/ PR Croatia. Knjiga objašnjava ne samo što su odnosi s javnošću/ PR, koji je njihov doprinos organizaciji poslovanja, kako utječu na tržište, kako djeluju na razne vrste javnosti - nego i kako ih organizirati u poduzeću, ustanovi, te kakva je uloga djelatnika u tom procesu.

 

Sve što biste trebali znati o osnovama odnosa s javnošću.

 

Recenzenti

Stranice

Newsletter

Hosted by Mydataknox