Abrakadabra nova PR agencija Tele2

02/02/2012

Međunarodna telekomunikacijska kompanija Tele2, jedan od vodećih telekomunikacijskih operatera u Europi, s više od 32 milijuna korisnika u ukupno 11 europskih zemalja te regionalna agencija za komunikacijski i event menadžment Abrakadabra integrirane komunikacije, započele su suradnju na hrvatskom tržištu.

Abrakadabra je preuzela ulogu PR agencije trećeg teleoperatera u Hrvatskoj, a novom klijentu će pružati potrebnu organizacijsku i komunikacijsku podršku u brojnim projektima, društveno odgovornom poslovanju te svakodnevnim odnosima s javnošću uz veliku razinu kreativnosti i profesionalnosti.

Kako Tele2 želi svojim proaktivnim poslovanjem u što skorije vrijeme zauzeti još bolju poslovnu poziciju na hrvatskom tržištu, odlučili smo se na suradnju s komunikacijskim partnerom koji može učinkovito i na vrhunskoj razini unaprijediti percepciju javnosti o našoj kompaniji, njenim proizvodima i uslugama. Suradnja s Abrakadabrom, uvjereni smo, osigurat će daljnji komunikacijski razvoj Tele2 i sjajne poslovne rezultate, rekao je Mikhail Chernyshev, voditelj marketinških komunikacija Tele2 Hrvatska. 

Neizmjerno smo zadovoljni što nam je uspješna tvrtka poput Tele2, s kojom dijelimo iste poslovne vrijednosti, povjerila vođenje odnosa s javnošću na području Hrvatske. Bez sumnje, naš će prioritet biti još kvalitetnija, učinkovitija i strateški osmišljena komunikacija, na temeljima poslovne izvrsnosti i kreativnosti, koja će kompaniji Tele2 omogućiti novi poslovni rast. Ujedno, ovo je veliki motiv za daljnji razvoj poslovanja Abrakadabre, istaknula je Manuela Šola, direktorica Abrakadabre. (PS/JK) 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox