Arena Centar ponovo najbolji shopping centar na domaćem tržištu

21/04/2015

Arena Centar, vodeća destinacija za shopping i zabavu na domaćem tržištu, doživio je još jednu potvrdu svog uspjeha i vrijednosti branda. U ožujku ove godine, dodijeljen mu je status Superbrandsa koji mu je dodijelilo stručno vijeće sastavljeno od 34 člana iz struke prema kriterijima pouzdanosti, kvalitete, razlike i emotivnog učinka. Mišljenje struke potvrđuje i povjerenje građana: prema zadnjem istraživanju GFK Centra za istraživanje tržišta, Arena Centar je omiljeni centar Zagrepčana već treću godinu zaredom. Prema istom istraživanju, Arena Centar ima najvišu ocjenu kvalitete i zadovoljstva posjetitelja: 7,9 u odnosu na konkurenciju. Ujedno je zauzeo vodeće mjesto na regionalnom tržištu: čak 12% posjetitelja centra na godišnjoj razini čine turisti.

Centar koji od svog otvaranja neprestano bilježi rast posjetitelja i prometa, u prvom kvartalu ove godine posjetilo je preko 2 milijuna kupaca što je gotovo 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Centar bilježi i značajan rast prometa zakupaca od čak 9% u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine.

Na čelu s novim direktorom Tomislavom Dekalićem, Arena Centar se nastavlja razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena. Ne

davno je otvoren redizajnirana, najveća u Hrvatskoj trgovina Massimo Dutti kao i luksuzni dućan sportskom obućom Shoetique. U prvoj polovici svibnja, otvara se trgovina Womens’ Secret u potpuno novom konceptu u prizemlju Arena Centra. Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i restorana: multibrand trgovina obućom OFFICE shoes, trgovina nakitom danskog branda PANDORA i restoran poznatog američkog lanca Burger King. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox