Getro dobio Zlatnu košaricu kao najpovoljniji supermarket

23/12/2011

Getro je dobitnik nagrade „Zlatna košarica 2011.“ koju po prvi puta dodjeljuje portal supermarketi.info za najpovoljniji supermarket na području grada Zagreba.

Zlatna košarica Zagreb 2011' dodijeljena je trgovačkom lancu Getro koji je, na tablicama najpovoljnijih jediničnih košarica, veći dio godine vodio bitku s Konzumom. No, zbog veće je razlike bodova u indeksu povoljnosti Getro zasluženo ponio titulu najpovoljnijeg supermarketa u Zagrebu.

'Srebrna košarica Zagreb 2011' dodijeljena je trgovačkom lancu Konzum,  koji je tijekom 2011. godine pokazao primjetan pozitivni pomak u odnosu na prethodne godine, te se time probio skoro do samog vrha. Napominjemo da smo pratili cijene iz SuperKonzuma, te da Konzumove trgovine manjeg formata nisu dio praćenja.

'Brončana košarica Zagreb 2011' dodijeljena je trgovačkom lancu Kaufland, koji je ranijih godina redovito vodio bitku s Plodinama za primat na listi najpovoljnijih. U 2011. godini, Kaufland je vrlo tijesnom razlikom ugrabio 3. mjesto ispred Plodina, čiji su se loši rezultati počeli redati od lipnja ove godine. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox